Donatie aan St. Antonius Ziekenhuis

Ongelofelijk trots zijn wij op onze donatie op 16 juni 2023 aan de onderzoekers van het St. Antonius Ziekenhuis voor een internationale studie naar de vroege opsporing en behandeling van slokdarmkanker.

Dit is waarom Sjoerd de Sjoerd Daniels Foundation heeft opgericht om hieraan bij te dragen. Op 16 juni was de mooie mijlpaal waarbij dit echt gedaan is.

Dankzij onze vele donateurs die afgelopen jaren vol enthousiasme hebben bijgedragen is dit mogelijk, dank jullie wel! 💚

Dit is het eerste onderzoek naar vroege opsporing en behandeling van slokdarmkanker dat we na een zorgvuldig proces geselecteerd hebben. Als stichting zijn we afhankelijk van de vele donateurs en door deze zorgvuldigheid weten we zeker dat iedere donatie goed terecht komt. Maar wat houdt dit onderzoek in? En waarom hebben we juist dit onderwerp uitgekozen? We leggen het uit in onderstaande video, mogelijk gemaakt door Luuk Zomerhuis van CRE8 Brand Agency.

De cheque uitreiking in het St. Antonius Ziekenhuis

Lees hier het artikel vanuit het St. Antonius Ziekenhuis: https://www.antoniusziekenhuis.nl/nieuwsoverzicht/sjoerd-daniels-foundation-schenkt-50-000-aan-st-antonius-voor-onderzoek-slokdarmkanker

Deel uw mening