Paasspeurtocht

Zijn jullie het binnen zitten ook zo zat? Doe dan mee met de paasspeurtocht op paaszaterdag in Ulvenhout. De paasspeurtocht is 3 km lang, kinderen zijn coronaproof op zoek naar paaseieren en voeren bij elk paasei een opdracht uit. En wie weet is er nog een verrassing te vinden… 😉

 • Waar: Ulvenhout
 • Wanneer: 3 april van 9:00 – 16:00
 • Kosten: 3 euro per kind, maar voel je vrij meer te doneren (alles komt uiteraard ten goede van de Sjoerd Foundation).
 • Lengte: 3 km

Doe je mee?

Stuur dan je naam, aantal kinderen en je 06-nummer door naar wandelen3@stopslokdarmkanker.nu
Je ontvangt dan een tikkie van ons en bij bevestiging sturen we je een e-mail met alle gegevens voor de speurtocht.

Alvast bedankt voor de inschrijving en heel veel paasplezier.

De Paashaas

Sjoerds favorite

Loop samen over Sjoerds favoriete vlonderpad door het Bredase Mastbos met onderweg een kopje koffie met wat lekkers. 10 km lang genieten van de mooie natuur.

We wandelen in groepjes van 2-max 4 personen en volgen de RIVM richtlijnen. Graag horen we je eventuele voorkeur voor starttijd bij aanmelding.

 • Waar: Mastbos Breda
 • Wanneer: 10 april van 9:00 – 16:00
 • Kosten: 10 euro per wandelaar, maar voel je vrij meer te doneren (alles komt uiteraard ten goede van de Sjoerd Foundation).
 • Lengte: 10 km

Doe je mee? Wees er op tijd bij want: vol=vol!

Stuur dan je naam, aantal personen en je 06-nummer door naar wandelen10@stopslokdarmkanker.nu

Je ontvangt dan een tikkie van ons en bij bevestiging sturen we je een e-mail met alle gegevens inclusief starttijd voor de wandeltocht.

17 km Challenge!

Zin in een uitdagende wandeling van 17 km in de bosrijke omgeving ten zuiden van Breda, met iemand die je een tijd niet gesproken hebt? Geniet van de natuur en praat heerlijk bij met je wandelmaatje. Voor iets lekkers en een drankje wordt gezorgd.

We wandelen in groepjes van 2-max 4 personen en we volgen de RIVM richtlijnen. Graag horen we je eventuele voorkeur voor starttijd bij aanmelding.

 • Waar: In de bosrijke omgeving ten zuiden van Breda
 • Wanneer: 17 april van 9:00 – 14:00
 • Kosten: 17 euro per wandelaar, maar voel je vrij meer te doneren (alles komt uiteraard ten goede van de Sjoerd Foundation).
 • Lengte: 17 km

Doe je mee? Wees er op tijd bij want: vol=vol!

Stuur dan je naam, aantal personen en je 06-nummer door naar wandelen17@stopslokdarmkanker.nu

Je ontvangt dan een tikkie van ons en bij bevestiging sturen we je een e-mail met alle gegevens inclusief starttijd voor de wandeltocht.

Zelf lopen?

Kan je op de genoemde data niet? Woon je te ver weg? Of wil je toch liever niet lopen in verband met de Corona pandemie?

Niet getreurd, dan wandel je toch gewoon zelf voor de Sjoerd Daniels Foundation! Je kan ook een vergelijkbare wandeltocht organiseren bij je in de buurt. Alles is mogelijk! We vinden het leuk als je ons dit wel laat weten en we denken graag mee als je hulp nodig hebt bij de organisatie.

Deel je foto van je wandeling met ons zodat we een mooie WALK ON Sjoerd Daniels Foundation collage kunnen maken. 🙂