Launch event Sjoerd Daniels Foundation

Het event

Geen foundation zonder launch event! Graag hadden we de Sjoerd Daniels Foundation gelanceerd met veel mensen tijdens een mooi charity diner, maar helaas is dat nu door alle Corona maatregelen niet mogelijk. Daarom organiseren we op vrijdag 11 december 2020 een volledig Corona proof online launch event en houden we de officiële kick off van de Sjoerd Daniels Foundation. Dit mag je niet missen! Achtergrond, doelstellingen en interviews over de stichting zullen de revue passeren en uiteraard maken we de laatste tussenstand van de donateursacties bekend. Samen met The Box Company hebben we de #StopSlokdarmkanker.nu – The Game ontwikkeld! Een remote experience om samen met je vrienden, familie, hockeyteam, tennisclubje of buren een fantastische avond te beleven. Allemaal veilig vanuit je eigen huis!

Informatief, gezellig en uitdagend! Get ready for the Launch! Stel je team van maximaal 5 personen samen en schrijf je snel in!

> Schrijf je hier in als team

> Schrijf je hier in als individu

#StopSlokdarmkanker.nu – The Game

De Remote Experience wordt gespeeld in een team van maximaal 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen huis mee. Het gaat erom dat je met je team, binnen de tijd, het grootste aantal opdrachten weet op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten weet te behalen! Iedere deelnemer krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen erin. Zo heeft iedere deelnemer één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden. Het team met de meeste punten is de winnaar!

Play that game!

Programma

19.30 uur Digitale event zaal open
20.00 uur Opening en kick off Sjoerd Daniels Foundation
20.20 uur #StopSlokdarmkanker.NU – The Game
21.40 uur Prijsuitreiking
22.00 uur Sluiting

Schrijf je NU in!

Deelname aan het launch event en het spelen van The Game kost 25 euro per deelnemer. Uiteraard steun je hiermee de Sjoerd Daniels Foundation!

> Schrijf je hier in als team

> Schrijf je hier in als individu

Schrijf je uiterlijk 3 december 2020 in om de envelop per post thuis te ontvangen. Daarna ontvang je de digitale versie in PDF.

Om het spel te kunnen spelen zijn twee apparaten per persoon (bv tablet, telefoon en/of laptop) en een internetverbinding noodzakelijk.