The Game

301 people viewed this event.

COVID-19

Helaas heeft ook de Sjoerd Daniels Foundation te maken met de COVID-19 pandemie. Graag hadden we naast onze crowdfunding actie, diverse mooie andere acties en evenementen georganiseerd. Maar helaas zijn evenementen met veel mensen voorlopig nog niet mogelijk. Toch zitten we niet stil en hebben we samen met The Box Company StopSlokdarmkanker.NUThe Game ontwikkeld. Een Remote Teambuilding Experience om samen met je collega’s en vrienden een leuke en gezellige avond of middag te beleven, uiteraard op afstand en volledig Corona proof! Door het spel te spelen, steun je de Sjoerd Daniels Foundation met een bijdrage van 20 euro per deelnemer!Over The Game

Iedere deelnemer krijgt een envelop thuisgestuurd* met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen erin. Zo heeft iedere deelnemer één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden.

Deelnemers loggen in op onze website met een unieke code. Zodra iedereen is ingelogd gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Hoe nu verder? Dat volgt via de interactieve website. Succes!

De Remote Teambuilding Experience is met 1 tot 200 teams tegelijk te spelen (1 team is max. 5 deelnemers). Ook beschikbaar in Engels & Frans.

*Indien gewenst is het spel ook volledig digitaal te spelen.

Boeken

Voor informatie of het boeken van de StopSlokdarmkanker.NU – The Game, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Een medewerker van The Boxcompany neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur bijvoorkeur uw telefoonnummer mee.

Kosten: 29,95 euro per deelnemer, exclusief btw.

U kunt contact opnemen voor andere vragen via het volgende e-mailadres: contact.thegame@stopslokdarmkanker.nu.

Aanmeldformulier  To register for this event please visit the following URL:

   

  Date And Time

  to
  2021-08-12
   

  Location

  Online Event