The Game

515 mensen hebben dit evenement bekeken.

COVID-19

Helaas heeft ook de Sjoerd Daniels Foundation te maken met de COVID-19 pandemie. Graag hadden we naast onze crowdfunding actie, diverse mooie andere acties en evenementen georganiseerd. Maar helaas zijn evenementen met veel mensen voorlopig nog niet mogelijk. Toch zitten we niet stil en hebben we samen met The Box Company StopSlokdarmkanker.NUThe Game ontwikkeld. Een Remote Teambuilding Experience om samen met je collega’s en vrienden een leuke en gezellige avond of middag te beleven, uiteraard op afstand en volledig Corona proof! Door het spel te spelen, steun je de Sjoerd Daniels Foundation met een bijdrage van 20 euro per deelnemer!

Het verzamelde bedrag: €26.460Over The Game

Iedere deelnemer krijgt een envelop thuisgestuurd* met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen erin. Zo heeft iedere deelnemer één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden.

Deelnemers loggen in op onze website met een unieke code. Zodra iedereen is ingelogd gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Hoe nu verder? Dat volgt via de interactieve website. Succes!

De Remote Teambuilding Experience is met 1 tot 200 teams tegelijk te spelen (1 team is max. 5 deelnemers). Ook beschikbaar in Engels & Frans.

*Indien gewenst is het spel ook volledig digitaal te spelen.

Kerst special

Nu tijdelijk ook te boeken: de remote X-mass teambuilding experience! Een nieuwe versie van het spel alleen in digitale vorm te boeken. Vermeld in het aanmeldformulier bij je bericht dat je graag de kerst versie wilt boeken. Eventueel kan je ook nog gebruik maken van de mogelijkheid een borrelbox erbij te bestellen. Informatie kan opgevraagd worden in het berichten veld

Boeken

Voor informatie of het boeken van de StopSlokdarmkanker.NU – The Game, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Een medewerker van The Boxcompany neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur bijvoorkeur uw telefoonnummer mee.

Kosten: 29,95 euro per deelnemer, exclusief btw.

U kunt contact opnemen voor andere vragen via het volgende e-mailadres: contact.thegame@stopslokdarmkanker.nu.

Aanmeldformulier  Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

   

  Datum en tijd


   

  Locatie

  Online evenement