A little taste of Italy voor Sjoerd 2021

Goed gezelschap, lekkere wijn, mooie gerechten en lang dineren. Wij nemen jullie graag mee in Sjoerd zijn liefde voor Italiaans tafelen met een speciale Little Italy Box.

In samenwerking met Boerschappen is er speciaal voor de Sjoerd Daniels Foundation een Italiaanse maaltijdbox samengesteld met de (h)eerlijkste ingrediënten om hiermee zelf met een gezelschap 5 mooie gerechten te maken.

Sjoerd ging altijd met zijn gezin naar Italië op vakantie om daar te genieten van het Toscaanse landschap, de sfeer en natuurlijk het lange tafelen met gezelschap. Daar kon hij intens van genieten. Om die reden is deze Little Italy box speciaal voor de Sjoerd Daniels Foundation samengesteld.

Eten is in Italië een modo di vivere. (H)eerlijk, lang en vooral samen in goed gezelschap dineren. Geen standaard gangen zoals wij ze kennen maar vele kleine kwalitatieve gerechten om te delen. In deze box vind je ingrediënten voor een antipasti, primo, secondo, contorno en dolce. Wijn mag daarbij natuurlijk niet ontbreken en dat geldt ook voor een limoncello met cantuccini toe.

Met deze speciale box haal jij alles gemakkelijk in huis en kook je een heerlijk uitgebreid Italiaans diner. Bestel vandaag nog jouw (h)eerlijke maaltijdbox en steun hiermee meteen de Sjoerd Daniels Foundation.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de box en de mogelijkheden.